trött!

idag vaknar kl 5 på morgon ska dra t halmstad jobba där till imorgon men blir inte. ska hem till vänersborg igen suck!
imorgon jag ska hjälp till pappas hus ute ta bort saker imorgon ni får se bilder imorgon :P

ha det bra ni kväll byebye!

under helgen

En vecka sedan i helgen älskling kommit hit t vbg och vi hade hemma o soft, mysigt och tittade på några filmer..

Lördagen drog vi till överby och kollade runt i affär och jag hade köpte två st hamster plus buren och saker till hamster typ sen tog vi taxi och till hem - vilket lyx ;) och fixade saker till hamster sen vi glodde på dom (A) haha sen färgat mig håret, blev rött bara lite typ :P senare gick vi till sportlife och fixade en grej.. Sen gick vi och köpte cola sen hem titta på några filmer :P o mys!




Söndagen
var det bara hemma o soft samtiden tittade på filmer typ inte så mkt att göra.. Sen sovit vi tills nästa dag kommit erik och väckte till tove xD han trodde att det var jag men han göra sig bort xD
För att vi skulle dra till halmstad och jobbade där tills onsdag.
Efteråt, jag o pappa drog till jönköping och han skulle kollade på jobbet jag suttit i bilen och väntade på honom..
Sen vi drog till sibylla och vi åt 2 korv med mos mums! Sen åkte till andra plats och han ska ha mötet lite stund efteråt drog vi till falköping och lämnade mig i tågstation sen jag gick inne o köpte biljett till örebro :P
Och väntade på tågen i 40 minuter jag köpte cola vad annars? När tåget har kommit så jag gick inne i tåget och letat efter en sitta.
När hittade plats och en ung killen suttit bredvid mig. Och när jag skulle bara kräm på tattoo då han pratade med mig fast jag sagt "hör inte" så han förstår direkt och han skrev i mobil istället och sagt att min tattoo är fint :)
så svarade jag tack sen pratade vi om olika saker men vet ni vad? jo, att han har kommit ut från fängelse idag jag bara :O Sen jag reda på att det var örebro nu så hoppade av och gick till älskling sen träffade henne då direkt pussar och kramar (A) Sen gick till hennes rum och lämnade väskor, gick till coop och handlat mat lite sen tillbaka hem då vi åt nudlar mums! Kvällen tittade vi på filmer som vanligt (A)

Efterdagen, älskling gick till skolan och jag bara hemma soft tills hon kommit hem så drog vi till coop och handlat mat lite xD När är hemma så var hos Tommy och spelade tv- spelet , deadrising 2 tills sent kvällen så gick vi till rummet igen och tittade på några filmer lite sen somnat oss.


Fredagen, vi vaknade vid kl halv 7 på morgon men jag byss call att följde med älskling till skolan :)
Det är var längesen men vi kommit lite sent till skolan :P Hon ska byte kläder i klädsrum sen vi gick till hennes lärare för att säga förlåt pga kommit sent sen gick vi till fordon som hon ska måleri där jag tittade på henne (A) Hon är duktigt fast råå snabbt :O
När har hon rast så gick ut och rökte i ute. När rasten slutat så igen med fortsätt att jobbade till sluta tidigare kl 10, då gick vi till klädsrum och bytta om igen sen gick till stan och åt i franskmat och hon åt bakad potatis med skagenröra och jag åt 2 st baguetter med ost & skinka mums! Sen kommit seth hit och sociala med oss sen vi gick till game butiken och jag köpte en spel hette "deadrising2" till ps3 för den är roligt sen gick vi till busshållplatsen och väntade på buss, passade på att vi sociala lite sen kommit sabina hit så åkte vi samma bussen till hem.
När är hemma så jag spelade den nya spelet sen vi gick till seb och sociala sen sebh kommit och med oss sen kommit sammer och hjälpte mig att fixa min dator som att den är lite problem men den funkar bra nu :) NO PROBLEM nu länge :D Senare vart hos tommy med kompisar att dom tv spelade FIFA11 när det blev så sent då gick vi till rummet och tittade på några filmer sen sovit vi.

Idag vaknade jag klockan typ nio och älskling vaknade på några timmar efter.
Sen gick jag till coop för att handlat lite mat till middagen.
Ute var fint vädret..
När är hemma så åt jag en nudlar pga för hungrigt och väntade till älskling som börjat hungrigt då lagade
vi mat och det blev pasta och creme med skinka, ost! mums!
MEN, vet ni vad? :o Vilken jävla förbannat jag är nu för har missat tåget som skulle hem till vbg!
Och vad nu, jo att finns inte nästan :( så ta det imorgon istället.. Varför missade jag tåget?
att tack vare blogg!!! :O tänkt inte på klockan ju och som besatt!
Ha det bra ni ;) ByeBye!

urs mig

urs mig att jag har ej skriv i blogg på länge ska skriv imorgon som vad jag gjort i helgen :)
vi hörs! byebye